Toimitetaan 8-10 arkipäivää
Fileerausveitset / Miyabi
Pitkä ja terävä malli tekee SUJIHIKI-veitsestä sopivan lihan ja kalan pilkkomiseen, ja ergonominen kädensija helpottaa työskentelyä. Veitsi on myös helppo pestä. Puukädensijan ansiosta veitsi on miellyttävän tuntuinen kädessä, ja voit leikata sillä kaikissa asennoissa. Veitsen terä on mikrokarbidi-jauheterästä MC63, ja sitä ympäröi kaksi teräskerrosta. Erikoisvalmistus, kuten jääkarkaisu -196 asteessa, tekee MIYABI 6MCT -sarjan veitsistä erittäin kovia. 24 cm pitkässä terässä on aito japanilainen profiili, mitä taonta korostaa. Lisäksi käsin tehty kaksipuolinen Honbazuke-hionta tarkoittaa, että terän kovuus on noin 63 Rockwell. Joutsenen kaulaa muistuttava, hieman kaareva kädensija on valmistettu coccobolo-pakkapuusta. Perinteisesti muotoiltu puukädensija sopii hyvin käyttäjän käteen. Lisäksi yksilöllinen painon mukautus kädensijassa varmistaa, että voit leikata käyttämällä kaikkia tekniikoita käsien väsymättä. Miyabin SUJIHIKI-veitsi on vankka, joustava ja pitkäikäinen, ja sille on paljon käyttöä.
- Pituus/syvyys: 43 cm
- Korkeus: 4 cm
- Leveys: 8 cm
Tuotenumero: 1721459-01-0
Yhdistä
Share your favorites!
Bilder taggade med #ellos på Instagram.