Kestävä kehitys

Uusien, kestävämpien kulutustapojen luominen on työlästä. Me Elloksella asetamme itsellemme korkeita vaatimuksia, ja asiakkaanamme myös sinulla on oikeus tehdä niin. Siksi haluamme kestävyyttä, tasa-arvoa ja monimuotoisuutta koskevan työmme olevan läpinäkyvää. Näiltä sivuilta voit lukea lisää siitä, mitä teemme mahdollistaaksemme paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville.

Kutsuimme uusinta Made by Women -kampanjaamme varten kolme naista keskustelemaan muodista, kodinsisustuksesta, naisvartalosta ja kestävyydestä. Kävimme kaikkien naisten kotona ja kuuntelimme, kun he kertoivat ajatuksistaan, tyylistään ja tavoitteistaan. Katso kuinka Marie Olsson Nylander, Alexandra Bring ja Kristin Lagerqvist haastattelevat itseään. Kuule heidän kertovan ajatuksiaan omista ammateistaan sekä mitä mieltä he ovat kulutuksesta, vartalosta ja kaikista elämänkäänteistä. Klikkaa linkkiä ja katso koko kampanja!

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET    


Checking-off-and-reinventing

Julkaisimme vuonna 2020 kaksi erilaista tarkistuslistaa. Toisessa kerroimme, miten Ellos pyrkii saavuttamaan kestävämmän valikoiman. Toisessa kerroimme, mitä teemme tarjotaksemme osallistavamman alustan sekä miten tuomme esiin naisia ja naiskysymyksiä. Tavoitteemme oli saavuttaa kaikki kohdat vuoteen 2025 mennessä, mutta jo kahdessa vuodessa olemme edenneet työssämme pidemmälle kuin uskoimme olevan mahdollista. Tekemistä on edelleen paljon, mutta tässä olemme onnistuneet. Tähän mennessä.