Toimitetaan 8-10 arkipäivää
Kokkiveitset / Miyabi
16 cm:n pituisessa GYUTOH-veitsessä on sileä ja kapeneva terä, joten se sopii erinomaisesti kalan ja lihan leikkaamiseen ja suikaloimiseen. Suuremmat kasvikset eivät myöskään ole ongelma. Miyabi on panostanut aitoon japanilaiseen terän profiiliin, mikä tekee veitsestä erittäin kovan ja terävän. Leikkausominaisuudet viimeistelee miellyttävä pakkapuinen kädensija. Terä on valmistettu mikrokarbidi-jauheteräksestä ja päällystetty kahdella teräskerroksella. Terää on karkaistu vielä lisää erikoisprosesseissa, kuten jääkarkaisulla -196 asteessa, äärimmäisen kovuuden ja terävyyden saavuttamiseksi. Terä on hiottu molemmilta puolilta, ja lopuksi se on hiottu vielä Honbazuke-tekniikalla. Tsuchime-tyylinen taottu pinta on lisäksi tyylikäs. Ergonominen kädensija on laadukasta cocobolo-pakkapuuta. Kyseessä on tumma puulaji, jossa on pehmeät puunsyyt, mikä muodostaa tyylikkään kontrastin veitsen terälle. Kädensija on taivutettu joutsenen kaulan muotoon, mikä mahdollistaa helpon leikkaamisen. Kädensija on erittäin tasapainoinen, kuten kaikissa MIYABI 6000MCT sarjan veitsissä. Tasapainon ansiosta voit käyttää veistä pitkään käsien väsymättä. Laadukas japanilainen veitsi sopii moniin tehtäviin keittiössä.
- Pituus/syvyys: 38 cm
- Korkeus: 4 cm
- Leveys: 8 cm
Tuotenumero: 1721443-01-0
Yhdistä
Share your favorites!
Bilder taggade med #ellos på Instagram.