13 osumaa. Lajittele.

Käytä kalan ja lihan hienoimpiin osiin fileointiveistä, joka leikkaa raaka-aineesta helposti pois ruodot ja rasvan. Kun olet oppinut fileointitekniikan ja hankkinut kalan fileointiveitsen, voit valmistaa Nigiri-sushia kotona. Hanki myös paistiveitsi, jolla leikkaat lihan ennen tarjoilua. Valitse siivujen paksuus raaka-aineen ja ruokalajin mukaan.

Forged Fiskfilékniv

95,99 EUR

Satake Fileerausveitsi Satake Houcho 17 cm

67,90 EUR

KAI Fileerausveitsi 18 cm Joustava, Shun Classic

274,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Satake Sashimiveitsi Satake Houcho Sashimi 21 cm

67,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Karimatto Fileointiveitsi 17,5 cm

61,90 EUR

ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm

94,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 16 cm

44,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 20 cm

47,95 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Miyabi Fileerausveitsi/paistiveisti Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

449 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Sabatier Trompette Joustava fileerausveitsi Vulcano

55,99 EUR

Dexam Veitsi School Of Wok by Dexam 8 viipaloitua ja kuutioitua fileerausveitsiä.

52,90 EUR

Dorre Fileerausveitsi 15 cm Asama

24,99 EUR

Maku Kitchen Life Fileerausveitsi 20 cm

29,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1