Tarkkuus ja suorituskyky kohtaavat school of wok 8" fileointiveitsessä.
työkalusi vaivattomaan viipalointiin ja luuttomaksi leikkaamiseen of kala ja liha. Suunnitellut dexam, yhteistyössä Jeremy Pangin ja lontoolaisen school of wok asiantuntijatiimin kanssa, tämä veitsi on tehty kokille, jotka arvostavat tarkkuutta, tehokkuutta ja täydellistä hallintaa keittiössä.
Pitkä, ohut ja taipuisa ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä liukuu pehmeästi herkän lihan läpi, ja sen avulla voit erottaa lihan luusta mahdollisimman vähällä jätteellä. Sen erittäin kapea profiili tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hallinnan yksityiskohtaiseen työskentelyyn, ja ergonominen kahva tarjoaa mukavan, tasapainoisen otteen pitkien valmistelujaksojen aikana.
se voidaan huoltaa helposti millä tahansa hyvälaatuisella teroitusterällä tai teroittimella, ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi suosittelemme käsinpesua ja perusteellista kuivausta ennen säilytystä.
Tämä veitsi on osa of ammattilaistason school of wok by dexam -mallistoa, ja se on yksi of useista keittiömestareiden hyväksymistä työkaluista, jotka on luotu tuomaan aito taito of aasialaiseen ruoanlaittoon kotikeittiöön.