13 osumaa. Lajittele.

Käytä kalan ja lihan hienoimpiin osiin fileointiveistä, joka leikkaa raaka-aineesta helposti pois ruodot ja rasvan. Kun olet oppinut fileointitekniikan ja hankkinut kalan fileointiveitsen, voit valmistaa Nigiri-sushia kotona. Hanki myös paistiveitsi, jolla leikkaat lihan ennen tarjoilua. Valitse siivujen paksuus raaka-aineen ja ruokalajin mukaan.

Forged Fiskfilékniv

95,99 EUR

Dexam Veitsi School Of Wok by Dexam 8 viipaloitua ja kuutioitua fileerausveitsiä.

52,90 EUR

KAI Fileerausveitsi 18 cm Joustava, Shun Classic

274,90 EUR

Dorre Fileerausveitsi 15 cm Asama

24,99 EUR

ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm

94,95 EUR

Satake Fileerausveitsi Satake Houcho 17 cm

67,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Satake Sashimiveitsi Satake Houcho Sashimi 21 cm

67,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 16 cm

44,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 20 cm

47,95 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Miyabi Fileerausveitsi/paistiveisti Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

449 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Sabatier Trompette Joustava fileerausveitsi Vulcano

55,99 EUR

Karimatto Fileointiveitsi 17,5 cm

61,90 EUR

Maku Kitchen Life Fileerausveitsi 20 cm

29,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1