Keittiöön kannattaa hankkia kokkiveitsi. Kokkiveitsi on yleisveitsi, jolla pystyy leikkaamaan suurimman osan ruoka-aineista. Kokkiveitsiä on kahta eri tyyppiä, länsimainen ja japanilainen Gyuto tai Santuko. Kokkiveistä valitessa kannattaa ottaa huomioon, että japanilaiset veitset, kuten Gyuto, ovat usein hieman herkempiä kuin länsimaiset kokkiveitset, mikä tarkoittaa, että niitä tulee käsitellä huolellisemmin, jotta ne kestävät pitkään. Kokkiveitsi on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pilkkoa kaikkea aina pienistä yrteistä suurempiin juureksiin tai lihaan.
Markus Aujalay Kokkiveitsi Classic 32 cm
39,99 EURZyliss Kokkiveitsi 20 cm
54,99 EURMiyabi Kokkiveitsi Gyutoh 20 cm 6000 MCT
279 EURMiyabi Santoku-veitsi 18 cm 5000 MCD 67
449 EURDorre Kiinalainen kokkiveitsi Akira
19,99 EURDorre Veitsisarja Sukai 3 kpl
44,99 EURFiskars Edge-kokkiveitsi, 15 cm
29,90 EURGlobal Kokkiveitsi G-2 20 cm
149,99 EURGlobal Kokkiveitsi, oliivihiottu, 13 cm
127,99 EURSatake Lihaveitsi Satake Houcho Gyuto 17 cm
67,90 EURSatake Kokkiveitsi Satake Houcho Santoku 17 cm
67,90 EURGlobal Kokkiveitsi G-55 18 cm
138,99 EUR Lue lisää