15 osumaa. Lajittele.

Käytä kalan ja lihan hienoimpiin osiin fileointiveistä, joka leikkaa raaka-aineesta helposti pois ruodot ja rasvan. Kun olet oppinut fileointitekniikan ja hankkinut kalan fileointiveitsen, voit valmistaa Nigiri-sushia kotona. Hanki myös paistiveitsi, jolla leikkaat lihan ennen tarjoilua. Valitse siivujen paksuus raaka-aineen ja ruokalajin mukaan.

Sabatier Trompette Joustava fileerausveitsi Vulcano

39 EUR 55,99 EUR

Dorre Fileerausveitsi 15 cm Asama

17 EUR 24,99 EUR

ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm

66 EUR 94,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 16 cm

31 EUR 44,95 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Miyabi Fileerausveitsi/paistiveisti Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

314 EUR 449 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 20 cm

34 EUR 47,95 EUR

Satake Fileerausveitsi Satake Houcho 17 cm

54 EUR 67,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Satake Sashimiveitsi Satake Houcho Sashimi 21 cm

54 EUR 67,90 EUR
Arvosana 5 / 5
5,0
1

Karimatto Fileointiveitsi 17,5 cm

50 EUR 61,90 EUR

Forged Fiskfilékniv

95,99 EUR

Maku Kitchen Life Fileerausveitsi 20 cm

29,90 EUR

KAI Fileerausveitsi 18 cm Joustava, Shun Classic

274,90 EUR

Global Fileerausveitsi G-21 16 cm Joustava

149,99 EUR
Lue lisää

Global Fileerausveitsi G-30 21 cm Joustava

203,99 EUR

Dexam Veitsi School Of Wok by Dexam 8 viipaloitua ja kuutioitua fileerausveitsiä.

52,90 EUR