Ellos.fi
Ostoskori
AUTUMN NEWS
Tee tilaa sametille
Tämän syksyn materiaali on sametti – se uudistaa kodin ilmettä niin suurena kuin pienenäkin sisustuselementtinä. Mitäpä jos hankkisit uudet nojatuolit, sohvan tai suositun sohvapenkin? Luo huoneeseen viihtyisä ja ylellinen tunnelma yhdistämällä useita erivärisiä tyynyjä. Samettia tietenkin – kodin uusi ykkösmateriaali!

Valitse kotiinkuljetus

Mikäli sohva on liian painava tai uusi pöytä hieman liian iso – valitse kotiinkuljetusvaihtoehdoistamme sinulle sopivin. Toimitus ulko-ovelle, kantoapu tai sisäänkanto. Meiltä löydät monta vaihtoehtoa, jotta ostosten teko olisi mahdollisimman helppoa.
Tiesitkö tämän...
Kotiinkuljetus
Tuotteen paino tai koko ei ole uuden suosikkihuonekalun hankinnan esteenä. Elloksella on useita erilaisia toimitustapoja – valitse sinulle sopivin.
Lue lisää täältä  »
Kangasnäyte
Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun ennen kuin tilaat? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@ellos.fi tai soita 01019 1313, ja tilaa ilmainen kangasnäyte.
Katso koko huonekaluvalikoima
Täältä löydät lisää Elloksen upeita huonekalu-uutuuksia. Meillä on yli 500 trendikästä huonekalua – voit päivittää kodin yhdellä klikkauksella.
Kaikki huonekalut  »
Kokoa tyyli

Kokoa tyyli

Hae lainaa »
Lisätietoa »