Uusi Ellos asiakas - Tutustumistarjouksen - Ellos.fi
Ostoskori
Meiltä sinulle

Tervetuloa Ellokselle

Tarjous uudelle asiakkaalle

40% alennusta* kalleimmasta tuotteesta
myös merkkituotteista

Luo tyylikäs vaatekaappi Elloksen muotivalikoiman tuotteilla. Meillä on laaja valikoima, yli 700 merkkiä ja tietenkin paljon inspiraatiota. Löydät meiltä myös inspiroivaa ja kestävää sisustusta sekä klassiseen että trendikkääseen kotiin. Uudista tai päivitä tyyliäsi Elloksella. Tervetuloa!

Liity MyEllos-klubiin »

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kauneustuotteita sekä koti- & sisustustuotteita. Enintään 1 alennus/asiakas. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, keittiö- & ruoanlaittotuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, VINTAGE- ja EXCLUSIVE-tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Anita Care, co'couture, Rowico, Hunter, Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger, Hjellegjerde, Kavat, Vagabond, Stylein, Lauren Ralph Lauren, Lauren Ralph Lauren Curve, Lily and Rose, Mille Notti, SMAELTA, adidas Originals, House of Flowers, Dr Martens, Aim'n, Ralph Lauren ja Bargi. Yksityiskohtaiset hinta-/toimitusehdot löydät kohdasta ASIAKASPALVELU/TILAUKSET netissä ellos.fi. Emme vastaa painovirheistä tuote- tai hintatiedoissa tai tuotteiden loppumisesta.

Alennus vähennetään automaattisesti kassalla, kun olet hyväksynyt, että sinulle lähetetään sopeutettuja tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse perustuen aiempaan ostohistoriaan, aiempiin vierailuihin ja toimintoihin Elloksen sivuilla. Hyväksyt myös, että tietojasi voidaan käyttää muihin markkinointitarkoituksiin. Alennus on voimassa vain ensimmäisen oston yhteydessä, sen jälkeen se on käytetty. Mikäli aktivoit jonkin toisen alennuksen, uuden asiakkaan tarjous katoaa, sillä tarjouksia ei voi yhdistää. Peru toisen tarjouksen aktivointi saadaksesi uuden asiakkaan tarjouksen jälleen käyttöösi. Alennus on voimassa vain ensimmäisen oston yhteydessä.

Hae lainaa »
Lisätietoa »