Ostoskori
Yhteiskunnallinen yhteistyö

Uusiokäyttö & kierrätys

Vaatteiden ja tekstiilien valmistuksessa käytetään paljon resursseja, joten niiden kierrättäminen tai uusiokäyttö on parempi vaihtoehto kuin pois heittäminen. Ellos tekee yhteistyötä eri tavarantoimittajien ja organisaatioiden kanssa löytääkseen parempia ratkaisuja tekstiilien ja tuotteiden uusiokäytön ja kierrätyksen lisäämiseksi.

Tarjoamme asiakkaille useita ympäristötietoisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Vintage COLLECTION -tuotteet sekä kierrätetyistä tekstiileistä valmistetut tuotteet. Näin haluamme edistää kestävämpää kulutusta.

Yhteistyökumppanit

Vialliset tai jostakin syystä myytäväksi kelpaamattomat tuotteet ja tekstiilit lahjoitetaan yhteistyökumppaneillemme, joita ovat mm. Re:newcell, Emmaus Björkå, Borås Idésömnad, Skryta ja Stadsmissionen. Siellä käyttöön kelpaamattomat tekstiilit hyödynnetään valmistamalla niistä uusia tuotteita tai käyttämällä niitä oppilaiden työharjoittelussa.

Teemme myös ennalta ehkäisevää työtä esimerkiksi T4RI:n ja Swereas Textil Testbäddin kanssa. T4RI on Svensk Handel -järjestön jäsenyritysten verkosto, joka pyrkii edistämään muotialan yhteistyötä ja vastuuta tekstiilien tehokkaassa uusiokäytössä ja kierrättämisessä. Swereas Textil Testbädd -verkosto tarjoaa tietoa ja tutkimusta tekstiilien kierrätyksestä.

Hae lainaa »
Lisätietoa »