Ellos.fi
Ostoskori
PESTY TUNNE
Luonnollisesti
Pestystä pellavasta valmistetut vuodevaatteet sopivat täydellisesti viileään, luonnon inspiroimaan makuuhuoneeseen. Materiaali on ajaton klassikko, joka vain paranee vuosi vuodelta. Yhdistele värejä, joilla haluat ympäröidä itsesi - mielellään poltetuissa sävyissä, jotka tuovat syksyisten lehtien väripaletin makuuhuoneeseesi.
Kokoa tyyli
VIIHTYISÄ JA YLELLINEN
Kuin hotellissa
Viihtyisä hotellitunnelma raskaine tekstiileineen ja huolella sijattuine sänkyineen on monien toivelistalla. Tyyliin kuuluvat isot, pehmeät matot sekä kankaiden runsaus, ja sängyssä tulee olla paljon tyynyjä. Satiinivuodevaatteet ovat itsestään selvä valinta sinulle, joka haluat enemmän ylellisyyttä arkeen. Satiinin himmeän silkinhohtoiset, hillityt sävyt saavat makuuhuoneen kuin makuuhuoneen tuntumaan viiden tähden hotellisviitiltä.
Kokoa tyyli
RAIKKAAN MINIMALISTINEN
Tyylikäs ja harmoninen
Vähäeleinen ja tyylikäs makuuhuone sisustetaan selkeälinjaisesti puunvärisiä materiaaleja suosien – minimalistisessa tyylissä on ylellinen tunne. Väriskaala on viileä ja pitäytyy harmaissa ja tummissa sävyissä sekä raidoissa. Korostusvärinä käytetään mustaa. Sijaa sänkyyn perkaalia - laadukas, pesty puuvillamme tekee yksinkertaisesta ja raikkaasta entistäkin parempaa.
Kokoa tyyli
Tutustu koko vuodevaatevalikoimaamme:
Hae lainaa »
Lisätietoa »