Kesän shortsit, paidat & topit : Äiti & lapsi -mallisto : Shoppaile netissä ellos.fi
Ostoskori
Ihana Ibiza
Aurinko ja lämpö tuovat mukanaan kesäisen pehmeän ja rennon pukeutumistyylin. Kuvasimme kesän ilmavaa muotia ihanalla Ibizalla. Nyt panostetaan pehmeisiin väreihin ja kauniisiin kirjailuihin, jotka tuovat asuun aavistuksen ylellistä tunnetta.
Ihastu painokuvioihin ja upeisiin kukkakuoseihin. Yhdistä kuviollinen pusero neutraaleihin shortseihin, ja anna painokuvion vetää katseet puoleensa.
“Ibiza on hurmaava paikka, jonka pitkä historia viehättää kaikkialta maailmasta saapuvia vierailijoita vielä tänäkin päivänä. Se on kuin paratiisi, jossa jokainen voi olla oma itsensä.”
Pitsireuna shortseissa tai kirjailu paidassa. Tänä kesänä pienet yksityiskohdat ovat suuressa roolissa. Pienillä yksityiskohdilla on myös helppo päivittää rento asu juhlavammaksi.
Pellava on viileä materiaali, joka sopii täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin. Valitse rohkeasti värejä ja suosi kauniita kirjailuja. Me ihastuimme tähän merensiniseen pellavamekkoon, josta on saatavana oma malli sekä äidille että tyttärelle.
Valkoiset tunikat, miellyttävät kaftaanit ja kauniisti laskeutuvat mekot. Valitse viileitä vaatteita, jotka voi pukea bikinien päälle ja jotka sopivat sekä päivä- että iltapukeutumiseen. Viimeistele tyyli aurinkohatulla ja sievillä sandaaleilla.
Hae lainaa »
Lisätietoa »