Ellos.fi
Ostoskori

Made by Loreen, Made by Ellos, Made by Women:

Ellos ja artisti Loreen esittelevät syksyn suurimpia trendejä, joiden avainsanoja ovat urbaani ja tyylikäs. Osana kampanjaa "Made by Women", jonka konseptissa korostetaan naisia, Loreen on tulkinnut Elloksen kappaleen "Walk With Me". Kappaleen viesti on arvostaa monimuotoisuutta ja kaikkien mukaan ottamista.

"We invite Women to help us create our content and help us share all sorts of stories from realities that shape us and eventually define us."

Ellos – Made by Women

Loreen tulkitsee kappaleen "Walk with me"

Loreenin tulkinta Elloksen kappaleesta "Walk With Me", jonka on kirjoittanut Julia Jonas yhteistyössä Elloksen kanssa, on kunnianhimoinen esitys, jossa kuuluu Loreenin ainutlaatuinen ilmaisu. Hänen visionsa ja tarkoituksensa tällä tulkinnalla on arvostaa monimuotoisuutta ja kaikkien oikeutta kuulua joukkoon.

"Kampanjalla on tärkeä ja vahva viesti. Ymmärtää erilaisuuden kauneus ja se, että oppimalla toinen toisiltamme voimme kasvaa ihmisenä ja omassa elämässämme. Tämän sanoman lähettiläänä on nainen."

Loreen

Kappaleen ”Walk With Me” video on nähtävillä YouTubessa, ja kappale löytyy Spotifysta täältä:

Urban look

Tutustu tyylikkääseen mustavalkoiseen tyyliin, joka saa särmää nahasta ja vastakohtia sisältävistä graafisista kuvioista. Urbaanin suurkaupunkityylin pääroolissa ovat neuleet ja päällysvaatteet. Mustissa, tummansinisissä ja luumun sävyisissä vaatteissa on aavistus vaaleampaa sinistä ja harmaata, ja ne stailataan uudella tavalla yllättäviä materiaaliyhdistelmiä suosien. Viimeistele täydellinen syyslook paksupohjaisilla kengillä tai nilkkureilla.

Plus & Curves

Tiedäthän, että meillä on laaja valikoima uusinta muotia kokonumeroissa 42–60?

Klikkaa tästä  »

Shop all products

.

Hae lainaa »
Lisätietoa »