Áhkká Outdoor - Shoppaile netissä ellos.fi
Ostoskori
Fiksut toiminnot

Áhkká

Áhkkán filosofian mukaan seikkailujen ja ulkoilun tulee olla kaikkien saatavilla. Fiksuilla toiminnoilla varustettuja tyylikkäitä vaatteita, jotka sopivat sekä kaupunkikävelylle että tunturivaellukselle. On myös tärkeää, että materiaalit ovat korkealaatuisia, jotta vaatteet kestävät pitkään.
RENATA CHLUMSKA

Áhkká by Renata

Renata Chlumska on yhteistyössä Áhkkán kanssa kehittänyt malliston, jonka luomisessa hän on ollut mitä suurimmin henkilökohtaisesti mukana - aina värivalinnoista ja istuvuudesta fiksuihin toimintoihin ja yksityiskohtiin. Mallistossa on muun muassa monitoiminen takki, jonka polyesteritoppaus ja päällyskangas on kierrätettyä materiaalia. Takkia voi käyttää monella eri tavalla.
Keskipisteessä kestävyys
Áhkká on monin tavoin yhtä luonnon kanssa, ja monet syksy/talvi 2018/2019 -sesongin tuotteet ovat kierrätettyä polyesteriä. Syksyn uusissa kerrastoissa on jopa käytetty kankaita, joissa hyödynnetään S.Café ® -teknologiaa. Siinä eri kahviloista saadut kahvinporot hyödynnetään käyttämällä niitä materiaalissa ehkäisemässä pahaa hajua.
Hae lainaa »
Lisätietoa »