11 osumaa. Lajittele.

Käytä kalan ja lihan hienoimpiin osiin fileointiveistä, joka leikkaa raaka-aineesta helposti pois ruodot ja rasvan. Kun olet oppinut fileointitekniikan ja hankkinut kalan fileointiveitsen, voit valmistaa Nigiri-sushia kotona. Hanki myös paistiveitsi, jolla leikkaat lihan ennen tarjoilua. Valitse siivujen paksuus raaka-aineen ja ruokalajin mukaan.

Satake Sashimiveitsi Satake Houcho Sashimi 21 cm

67,90 EUR

ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm

94,95 EUR

Forged Fiskfilékniv

95,99 EUR

Nordic Chefs Fileointiveitsi

74,95 EUR

Satake Fileerausveitsi Satake Houcho 17 cm

67,90 EUR

Miyabi Fileerausveitsi/paistiveisti Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

449 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet, taipuisa 18 cm

46,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 16 cm

48,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 20 cm

54,95 EUR

Global Fileerausveitsi G-21 16 cm Joustava

149,99 EUR

Global Fileerausveitsi G-30 21 cm Joustava

203,99 EUR