Made by Women

Aloitussivu     The story     For every woman     Faces of Ellos


MADE BY WOMEN - THE STORY


Naisilta naisille

Made by Women on juuri sitä miltä se kuulostaa – naisten naisille tekemiä kampanjoita. Se on meidän tapamme kunnioittaa kaikkia upeita naisia ja nostaa heidät parrasvaloihin. Haluamme antaa heidän kertoa oman tarinansa – aitoja tarinoita, joissa kuullaan erilaisia ääniä. Tunnettuja ja tuntemattomia, nuoria ja vanhoja, isoja ja pieniä. Naisia, jotka edustavat erilaisia todellisuuksia ja joilla on yksi yhteinen nimittäjä – naiseuden näkökulma.

Luomamme tarkistuslista on lupaus sekä asiakkaille että meille itsellemme – haluamme aina välittää todenmukaisen kuvan naisvartalosta. Alamme on pitkään muokannut ja muuttanut naisten vartaloita joksikin, jota ei edes ole olemassa, ja uskomme sen vaikuttaneen olemassa oleviin, saavuttamattomiin normeihin. Haluamme tehdä juuri päinvastoin voidaksemme kenties auttaa muuttamaan näitä normeja ja luomaan todenmukaisen kuvan vartalosta.

Anna Westlund, Creative Director, Ellos.

Haluamme työskennellä mahdollisimman paljon naisten kanssa, sillä uskomme, että naiset tietävät mitä muut naiset haluavat ja mikä on olennaista heille. Meidän on aika luoda oma kertomuksemme ilman miehiä, jotka tekevät päätöksiä ja kertovat meille mitä tunnemme tai mitä meidän pitäisi tuntea tai haluta tuntea. Omin sanoin ja omilla ehdoillamme.

Jokainen tarina on ainutlaatuinen, kuten jokainen nainen, mutta pyrimme tunnistettavuuteen. Pyrimme luomaan yhteenkuuluvuutta sekä inspiroimaan ja sallimaan. Haluamme antaa asiakkaillemme hyvän olon tunteen, emme riittämättömyyden tunnetta. Lähde maailmalle ja ole oma itsesi – ylivertaisen upea omalla tavallasi. Ja jos saamme olla osa sinun tarinaasi, olemme siitä nöyrän kiitollisia.

Naisen vartalo.
Niin vahva ja elinvoimainen ja samaan aikaan keskustelua herättävä.

Se, mihin vartalomme pystyy, häviää normiin, joka on olemassaolomme malli – ja sitä me emme pysty säätelemään.

Seisomme peilin edessä ja tarkastelemme jokaista yksityiskohtaa. Mietimme kelpaammeko.

Emme saa olla liian laihoja. Emmekä liian paksuja, liian suoria, liian lyhyitä tai liian pitkiä.

Meillä ei tulisi olla muotoja täällä, mutta mielellään tuolla. Jos vain olisimme erivärisiä tai erimuotoisia, niin sopisimme malliin.

Mutta me olemme täällä. Kannamme harteillamme monia tarinoita, jotka kuuluvat naurussamme. Nousemme pystyyn ja suoristamme selkämme, sillä useat naisten sukupolvet ovat taistelleet oikeudestamme tehdä niin.

Nyt juhlistamme naisen vartaloa. Se kantaa meitä koko elämämme ajan. Se voi luoda elämää, ja se kelpaa juuri sellaisena kuin se on.

#equallywomen, #equallybeautiful, #equallyworhty, #EquallyEllos.#equallywomen – Kaikille vartaloille, kaikille naisille