Made by Women

We are not looking for the typical model.

Malliala on ahdasrajainen ja monin tavoin poissulkeva, ja me haluamme muuttaa sitä.


We are looking for everyday beauty.

Emme etsi malleja vain mallitoimistoista, vaan tavallisesta, todellisesta arkielämästä.


We are looking for you.

Haluamme löytää sinut kaikkine muotoinesi ja raskausarpinesi, ryppyinesi ja hymykuoppinesi. Tiedämme, että olet siellä jossakin. Hae Faces of Ellos -malliksi jo tänään.

Etsimme vartaloltaan erityyppisiä, eri-ikäisiä ja erinäköisiä malleja. Hae malliksi täyttämällä lomake alla olevan linkin kautta. Valitsemme hakemusten perusteella useita ehdokkaita casting-tilaisuuteemme.


Ansök här

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Viimeisimmät casting-tilaisuutemme järjestettiin Tukholmassa ja Göteborgissa. Yhdessä mallitoimisto Modellinkin kanssa kutsuimme yli 50 Faces of Ellos -malliksi hakenutta naista kaksi päivää kestävään tilaisuuteen. Tarjosimme ruokaa, juomaa ja naposteltavaa – ja saimme takaisin paljon, paljon enemmän. Otimme tietenkin myös paljon kuvia casting-päiviltä, katso kuvat täältä!

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Join our team of models

Emme vielä tiedä, milloin järjestämme seuraavan castingin. Tiedämme vain, että etsimme jatkuvasti uusia kykyjä ja uusia kasvoja portfolioomme. Malliala on kapearajainen ja monin tavoin valikoiva. Haluamme muuttaa sitä. Siksi emme etsi malleja vaan mallitoimistoista, vaan todellisesta elämästä. Anna meidän löytää sinut, sillä tiedämme että olet siellä jossakin. Hae Faces of Ellos -malliksi jo tänään.

In collaboration with Modellink


Faces of Ellos toteutetaan yhteistyössä mallitoimisto Modellinkin kanssa. He osallistuvat casting-tilaisuuteen ja auttavat meitä casting-prosessissa. Jatkoon valitut tekevät sopimuksen Modellinkin kanssa, ja me varaamme kampanja- ja tuotekuvausten mallit heidän kauttaan.
Instructions

Step one
Täytä hakemuslomake.


Step two
Liitä mukaan kokovartalokuva, lähikuva ja profiilikuva itsestäsi. Kuvissa ei saa olla meikkiä, eikä kuvia saa parannella.

Step three
Fingers crossed… Jos pääset jatkoon, saat lisää ohjeita sähköpostitse.

Faces of Ellos – Casted Crew


Olemme löytäneet muun muassa kuvissa näkyvät naiset Faces of Ellos -castingin avulla. Osa on osallistunut vuoden 2021 kampanjoihin, ja osa on ollut mukana tuotekuvauksissa. Tapaa esimerkiksi Amit Tewolde, virkavapaalla oleva hotellinjohtaja, joka oli Roshi Hossin vastanäyttelijä eräässä suuressa kampanjavideossamme. Inspiroidu ja hae Faces of Ellos -malliksi – etsimme kenties juuri sinua.


Checklist

Muotiyrityksenä meille on tärkeää välittää todenmukainen kuva naisista ja naiseudesta – kuva, joka on salliva ja luo yhteenkuuluvuutta. Siksi olemme luoneet tarkistuslistan, jota pyrimme jatkuvasti täydentämään. Se toimii muistutuksena meille ja antaa teille mahdollisuuden nähdä, mitä me teemme edistääksemme terveellistä ja positiivista kuvaa naiseudesta.

The female body
Haluamme aina suojella ja kantaa vastuuta naisista ja naisten vartaloista.

Inclusiveness
Käytämme vartalotyypiltään, ihonväriltään ja ulkonäöltään erilaisia malleja ja arvostamme yhteenkuuluvuutta ja tasa-arvoa.

Authentic
Emme koskaan parantele ja korjaa vartaloita, vaan näytämme ne juuri sellaisina kuin ne ovat.

Women’s rights
Kannatamme tasa-arvoa ja naisten oikeuksia.

Awareness
Olemme vuodesta 2021 alkaen kouluttaneet henkilökuntaamme sisäisesti tasa-arvoon ja yhteenkuuluvuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Hae malliksi täyttämällä lomake alla olevan linkin kautta. Valitsemme hakemusten perusteella useita ehdokkaita casting-tilaisuuteemme.


Ansök här