#Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Oma ainutlaatuinen tarina, joka on kaunis juuri sellaisena kuin se on. Olemme luoneet alustan nostaaksemme esiin joitakin näistä aidoista ja rehellisistä tarinoista, sillä juuri niistä voimme löytää jotakin, josta tunnistamme itsemme. Opimme tunnistamalla – sekä itsestämme että toisistamme. Nostamme esiin erilaisten naisten ääniä – kaikkien naisten puolesta.

Kutsuimme kaksi naista keskustelemaan muodista, kodinsisustuksesta, naisvartalosta ja kestävyydestä. Kävimme kaikkien naisten kotona ja kuuntelimme, kun he kertoivat ajatuksistaan, tyylistään ja tavoitteistaan. Katso kuinka Marie Olsson Nylander ja Kristin Lagerqvist haastattelevat itseään. Kuule heidän kertovan ajatuksiaan omista ammateistaan sekä mitä mieltä he ovat kulutuksesta, vartalosta ja kaikista elämänkäänteistä.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Women - Marie Olsson Nylander

Kuka on Marie? Millainen on hänen minäkuvansa ja sisustustyylinsä? Kuuntele kuinka TV-profiili Marie Olsson Nylander haastattelee itseään vartaloon, vaatteisiin, kodinsisustukseen ja kestävyyteen liittyvistä aiheista – klikkaa alla olevaa linkkiä!

Minäkuvani? Me olemme vain me. Sinä ja minä, emme voi olla ketään muita. Sinä olet sidoksissa minuun ja minä sinuun. Ja se toimii aika hyvin, vai mitä?

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Women - Kristin Lagerqvist

Miten Kristinin minäkuva on muuttunut vuosien kuluessa? Miten kestävyys sopii yhteen hänen alansa ja työnsä kanssa? Kuuntele kuinka bloggaaja Kristin Lagerqvist haastattelee itseään – klikkaa alla olevaa linkkiä!

Tyylimme? Joskus olemme aivan beigejä. Joskus olemme kuin aurinko. Annamme mielialan ohjata meitä. Vai kuinka?
Made by women

MADE BY WOMEN

Made by Women -kampanjat ovat naisten naisille luomia, kuten kaikki kampanjamme, mutta Made by Women -kampanjoissa kerrottavat tarinat ovat suoraan eri naisten elämästä ja arjesta. Mitä haasteita naisen vartalolla on? Mitä ennakkoluuloja nainen kohtaa ja mitä normeja hän haastaa? Haluamme tällä aloitteella muuttaa muotialan tapaa kuvata naisten vartaloita. #equallywomen-aloitteella haluamme näyttää, että on yhtä monta tapaa olla nainen kuin on naisiakin.

Julkaisimme vuonna 2020 kaksi erilaista tarkistuslistaa. Toisessa kerroimme, miten Ellos pyrkii saavuttamaan kestävämmän valikoiman. Toisessa kerroimme, mitä teemme tarjotaksemme osallistavamman alustan sekä miten tuomme esiin naisia ja naiskysymyksiä. Tavoitteemme oli saavuttaa kaikki kohdat vuoteen 2025 mennessä, mutta jo kahdessa vuodessa olemme edenneet työssämme pidemmälle kuin uskoimme olevan mahdollista. Tekemistä on edelleen paljon, mutta tässä olemme onnistuneet. Tähän mennessä.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos