Samsung Galaxy Note 10 256 Gt Black

1 199,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Galaxy Note 10 256 Gt Black

3 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää

Älypuhelimet / Samsung

Galaxy Note10 on suunniteltu tehokkuuteen tottuneille. Niille jotka rikkovat rajoja ja luovat uutta, kuten sinä. Galaxy Note10 antaa todella isoja mahdollisuuksia kompaktissa muodossa. Kamera antaa paljon luovia mahdollisuuksia, ja akku kestää yli 24 tunnin käytön. Siinä on iso, lähes puhelimen kokoinen näyttö sekä S Pen -kynä, joka mahdollistaa nopean ja intuitiivisen näyttötyöskentelyn. Puhelin on luotu työ- ja viihdekäyttöön: siinä on tietokone, pelikonsoli, muistikirja sekä kuvien ja videoiden editointilaite yhdessä ja samassa laitteessa. Puhelin täyttää kovimmatkin vaatimukset.

Tehokas suorituskyky
Galaxy Note10 on 20% nopeampi kuin Galaxy Note9 uuden Samsung-prosessorin ansiosta. Suuremmasta tehosta huolimatta puhelin vie vähemmän virtaa ja antaa lisää aikaa työlle, luomiselle ja viihteelle. Akku kestää myös pidempään, sillä puhelin oppii sinun tapasi käyttää puhelinta ja voi säästää virtaa sulkemalla toiminnot, joita et käytä. Pikalataustoiminto on päivitetty nopeammaksi.

WiFi-tekniikka on päivitetty WiFi6:een, joka antaa vakaamman vastaanoton ja on jopa 20% nopeampi siellä, missä on monia kilpailevia WiFi-verkkoja, kuten esimerkiksi julkisessa kaupunkiympäristössä.

Suorituskykynsä ansiosta se on ihanteellinen matkapuhelin kaikille, jotka haluavat viedä pelaamisensa uudelle tasolle. Teho, akku ja WiFi6-liitäntä ehkäisevät häiriöitä ja antavat enemmän aikaa pelaamiselle.

Upea muotoilu
Uudessa Galaxy Note10 -puhelimessa on 19:9-näyttö, joka tekee oikeutta katsomillesi elokuville ja mahdollistaa monien ohjelmien käytön samanaikaisesti. Note on kooltaan suurempi, jotta saisit suuremman elämyksen - ergonomisen ja ohuen muotoilun ansiosta se tuntuu miellyttävältä kädessä. Etukameran kolo näytössä on erittäin pieni ja reunat ovat minimaalisen kapeat - näyttö peittää 95% puhelimen etuosasta. Olemme tehneet kaikkemme, jotta saisit mahdollisimman suuren elämyksen mahdollisimman mukavassa muodossa. Myös käyttöliittymä on sovitettu näytön koon mukaan, ja toimintojen selaaminen ja klikkaaminen on helppoa yhdellä kädellä.

Galaxy Note10 on ylellisen tuntuinen kädessä, reunat on pehmeästi pyöristetty ja puhelin antaa vahvan ja vakaan vaikutelman. Puhelimessa on uudet värit, joita kutsumme Auraksi. Nähtyäsi uuden Galaxy Note10:n syvyyden ja hohdon, ymmärrät miksi.

Tehokas tuottavuus
S Pen -kynän avulla löydät nopeamman ja tarkemman tavan työskennellä. Puhelimessa on kiinnike S Pen -kynälle. Kynän avulla pääset kätevästi pikakuvakkeista toimintoihin ja ohjelmiin. Voit tehdä nopeita luonnoksia ja yksityiskohtaisia piirroksia koska tahansa avaamatta mitään sovellusta. S Pen -kynällä omalla käsialallasi tehdyt muistiinpanot muuttuvat helposti luettavaksi ja jaettavaksi asiakirjaksi esimerkiksi Microsoft Word -muodossa. Kynässä on Bluetooth ja liiketunnistin, joten sitä voidaan käyttää myös esitysten ohjaamiseen tai kameran kaukosäätimenä.

Uudessa Galaxy Note10 -puhelimessa DeX-sovellusta on parannettu edelleen. Liitä Galaxy Note USB-adapterin avulla tietokoneeseesi, ja voit työskennellä rinnakkain puhelimen ja tietokoneen kanssa samalla näytöllä. Voit hyödyntää sekä mobiilisovelluksia että tietokoneohjelmia ja siirtää tiedostoja helposti tietokoneen ja puhelimen välillä.

Näyttö: 6.3" Dynamic AMOLED (2280x1080)
Muisti: 256 Gt (8,0 Gt RAM)
Takakamera: 12 MP (f/1.5-2.4 27 mm wide) + 12MP /f/2.4 52 mm telephoto) + 16 MP (f/2.2 12 mm ultrawide)
Etukamera: 10 MP (f/2.2)
Turvallisuus: Kasvojentunnistus, sormenjälkitunnistin (näytön alapuolella)
Yhteydet: 2G, 3G, 4G, BT 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFC, GPS, Glonass, Beidou
SIM-kortti: Dual-SIM (Nano-SIM)
Käyttöjärjestelmä: Android
Liitännät: USB-C 3.1
Koko (K x L x S): 151 x 71,8 x 7,9 mm
Paino: 168 g
Akku: 3500 mAh

Tuotenumero: 1578086

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää