IPL-karvanpoisto / Remington

Haluatko kauniin, sileän ihon? Ehdoton IPL-laite on nyt tässä Remington i-LIGHT PRO FACE BODY. Tällä IPL-laitteella voit saavuttaa kauneushoitalatason tuloksia omassa kodissasi. Muotoiltu sekä kasvoille* että vartalolle. Remingtonin ainutlaatuinen PROPULSE -teknologia ja kliinisesti osoitettu nopeasti sykkivä valo osuu suoraan karvojen juureen ja vähentää karvojen kasvua pysyvästi. Valoimpulssit riittävät 75 kokovartalokäsittelyyn, mikä on enemmän kuin tarvitset koko elinaikanasi vähentääksesi ihokarvojen kasvua pysyvästi. Remingtonin IPL-osaaminen (Intense Pulsed Light) on kliinisesti testattu ja dermatologisesti suositeltu, joten voit turvallisesti käyttää IPL-laitetta kotona. Remingtonin kliiniset testit osoittavat ihokarvojen kasvun vähenevän pysyvästi jo 3 käyttökerran jälkeen*.

50% suurempi käsittelyikkuna
Jos kaipaat pysyviä tuloksia, olet löytänyt ratkaisun. 3 cm2:n valoimpulssi-ikkuna on 50% suurempi kuin edellisessä mallissa. Voit käsitellä haluamasi alueen ja saat sileän lopputuloksen vain 3 käsittelykerran jälkeen*.

PROPULSE -teknologia
PROPULSE -teknologia kuumentaa karvatupet keskittämällä valoenenergian karvan juureen ja tuhoaa sen ja estää karvaa kasvamasta. Valoimpulssi imeytyy karvatupen melaniiniin, jolloin se irtoaa juuresta kasvuvaiheessa.


Tuotenumero: 1012467

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää