Karvanpoisto / Philips

Philipsin 5000-sarjan nenäkarvatrimmeri siistii nenä-, korva- ja kulmakarvat ja yksityiskohdat varovasti. Uusi PrecisionTrim-tekniikka ja Protective Guard -teränsuojusjärjestelmä on suunniteltu takaamaan helppo ja tehokas siistiminen ilman nykimistä.

Poista häiritsevät nenä- ja korvakarvat hellävaraisesti ja tehokkaasti. Varmista ennen käyttöä, että sieraimet ovat puhtaat. Työnnä trimmeriä nenään enintään 0,5 cm ja pyöritä sitä hitaasti. Kun siistit korvakarvoja, varmista että korvissa ei ole korvavahaa. Kun siistit kulmakarvoja, työnnä jompikumpi kampa (3 tai 5 mm) uriin ja siisti kulmakarvat painamalla kevyesti karvojen kasvusuuntaa vastaan, jotta saat tasaisen ja haluamasi pituisen tuloksen. Kun haluat muotoilla yksityiskohtia, voit käyttää pakkauksessa olevaa tarkkuustrimmerin kampaa. Säätämällä tarkkuustrimmauspään kulmaa voit siistiä, muotoilla ja rajata parran tai leukaparran.
Trimmaa helposti ja turvallisesti suojuksen ansiosta.
Protective Guard -teränsuojusjärjestelmä peittää terät siten, että ne eivät kosketa ihoa. Samalla suojus ohjaa ihokarvat teräyksikköä kohti. Teränsuojusjärjestelmän ansiosta siistiminen on miellyttävää ja turvallista. Se takaa siistin tuloksen ja suojaa sekä nykimiseltä että pieniltä haavoilta.
Trimmaa vaivattomasti nopeasti liikkuvalla kaksipuolisella leikkurilla.
Innovatiivinen, kaksipuolinen leikkuri leikkaa kaikki ihokarvat nopeasti ja vaivatta kaikista kulmista ja suunnista. Kestävät terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

- Erittäin miellyttävä, ei nyi
- Protective Guard -teränsuojusjärjestelmä
- Pestävä, AA-paristo
- Tarkkuustrimmeri, 3 kampaa, kotelo

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1624311

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.