Philips Sauvasekoitinsetti 650 W HR1629/90

69,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Sauvasekoitinsetti 650 W HR1629/90

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Sauvasekoittimet / Philips

Philips senseo® yhdistää 650 W:n tehon ProMix-sekoitustekniikkaan ja turbotoimintoon, jotka sekoittavat hankalimmatkin ainesosat sileiksi. Kompaktin vatkainlisäosan avulla laitetta voidaan käyttää myös kakkutaikinoiden, munanvalkuaisten ja kerman vatkaamiseen.

- 650 W
- ProMix, metallitanko
- 2 nopeutta, myös turbo
- Lisätarvikkeina vatkain ja silppuri
- Irrotettava varsi
- 1,2 m:n johto

Philips ProMix -teknologia on kehitetty yhteistyössä arvostetun Stuttgartin yliopiston kanssa. Ainutlaatuinen, edistynyt teknologia hyödyntää erityistä kolmiomuotoa, joka mahdollistaa nopeamman ja tasaisemman sekoituksen. Tehokas 650 W:n moottori mahdollistaa lähes kaikkien ainesosien sekoituksen. Philips-sauvasekoittimen turbotoiminto mahdollistaa myös kovimpien ainesosien läpi leikkaamisen. Sekoittimen aaltomainen alaosa ehkäisee roiskeita. Sekoittimen lisätarvikkeena tulevassa kaksoisvatkaimessa on kaksi vispilää. Sitä voidaan käyttää myös kakkutaikinan vatkaamiseen.

Sekoittimella voidaan sekoittaa ja vatkata suurempia määriä nopeammin ja tehokkaammin kuin yhdellä vispilällä tai käsin. Kompaktin silppuriosan avulla voidaan hienontaa yrttejä, pähkinöitä, juustoa, suklaata ja sipulia. Kahden painikkeen kytkentätoiminnon avulla Philips-sauvasekoittimen voi helposti irrottaa puhdistamista varten.

Tuotenumero: 1513459

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää