Kaiuttimet & telakat / JBL

Bluetooth 4.2 A2DP V1.3
Vedenpitävä, IPX7-luokitus (1 m)
Kannettava malli, jossa jopa 12 tunnin akunkesto
Kestävä kangaskotelo kaiuttimen ympärillä
Kaksi FLIP5-kaiutinta voidaan yhdistää stereoäänen saamiseksi.

JBL FLIP 5 on kannettava, kompakti ja laadukkaan äänen tarjoava kaiutin, joka täydentää FLIP-sarjaa. Tästä mallista, kuten muistakin FLIP-malleista, on saatavana monta eri väriä aina hillityistä sävyistä näyttäviin ja muista erottuviin sävyihin! FLIP 5 -kaiuttimessa on panostettu parempaan ääneen ja säilytetty samalla voimakas basso, joka on tehnyt aiemmat FLIP-mallit tunnetuiksi.
Uskomaton akunkesto 17,28 Wh:n Litium-ioni-polymeeriakun ansiosta. Akku on verrattavissa 3.6 V: 4800 mAh:n akkuun. Vältä riidat ja liitä kaiuttimeen samanaikaisesti kaksi älypuhelinta tai tablettia, ja vaihdelkaa musiikin soittamista.
Voit ottaa FLIP 5 -kaiuttimen mukaasi mihin vain lähdet. 12 tunnin akunkeston ansiosta voit kuunnella musiikkia koko päivän ilman, että sinun tulee huolehtia akun loppumisesta. FLIP 5 -kaiuttimessa on voimakas ja klassinen JBL-ääni, joka on tehnyt FLIP-sarjasta erittäin suositun ja joka tekee musiikin kuuntelemisesta nautinnon.
JBL FLIP 5:n avulla voit yhdistää kaksi tai useampia JBL PartyBoost -yhteensopivia kaiuttimia. Voit yhdistää 2 kaiutinta saadaksesi laadukkaan stereoäänen tai yhdistää JBL-PartyBoost-yhteensopivat kaiuttimet toisiinsa saadaksesi vaikuttavan äänentoiston. Voit yhdistää yli 100 PartyBoost-yksikköä toisiinsa, mikä luo uskomattoman vaikuttavan äänentoiston!
(Huomioi, että JBL PartyBoost EI ole yhteensopiva aiempien yhdistystoimintojen Connect ja Connect+ kanssa).

Tuotenumero: 1580672

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu