Ellos Home Tyynyliina Candice Hotel pestyä pellavaa

17,00 EUR 34,95 EUR -50% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Tyynyliina Candice Hotel pestyä pellavaa Koko

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Sinimusta

Tyynyliinat / Ellos Home

Tyynyliina miellyttävää, pestyä ranskalaista pellavaa. Kirjaillut reunat. Koko 50x60 cm + 5 cm:n reunus. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa kangaspussissa, jota voi käyttää myös myöhemmin.

Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten.
Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua.

Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty.

European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.
Tuotteen mukana saat myös tietoa pellavan alkuperästä, viljelijän nimen sekä tiedon siitä, missä se on viljelty.

Oeko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300 . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.

  • Päällyskangas: 100% Pellavaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1552191-01-05

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää