Ellos Home Sohva Salivan 3:n istuttava

1 199,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Harmaa

Sohvat / Ellos Home

Klassisen 3:n istuttavan sohvan päivitetty versio. Päällystetyt napit selän ja käsinojien sisäpuolella. Koristereuna yläreunassa. Päällinen puuvilla-/polyesterisamettia. Istuintyynyissä irrotettava päällinen, muissa osissa kiinteä päällinen. Runko: Massiivimäntyä, vaneria, jousitus ja vaahtomuovitäyte. Metallijalat. Mitat: Leveys 205 cm, korkeus 77 cm, syvyys 90 cm. Istuinkorkeus 50 cm, istuinsyvyys 67 cm, istuinleveys 176 cm. Jalkojen korkeus 14 cm. Helppo koota.

Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen customerservice@ellos.fi tai soita 01019 1313 ja tilaa ilmainen kangasnäyte! Ilmoita tämän tuotekuvauksen lopussa oleva tuotenumero.
Sametin hoito-ohje:
Sametti on pehmeä kangas, joka on helppo puhdistaa ja pitää siistin näköisenä. Imuroi huonekalu pehmeällä harjasuulakkeella. Voit myös käyttää teippiharjaa tai pehmeää vaateharjaa. Liikuta harjaa tai imurin suulaketta nukan suuntaisesti, älä vastakarvaan.
Jäljet ja painaumat voidaan poistaa höyryn avulla joko höyrysilitysraudalla tai vaatehöyrystimellä.
Jos huonekalulle läikkyy nestettä, kostuta tahra läpikotaisin. Painele tahraa kevyesti liinalla tai pyyhkeellä. Jos neste on rasvaista, käytä sopivaa tahranpoistoainetta (kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan).

  • Istumapaikkojen lukumäärä: 3

Tuotenumero: 1552421-02-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu