Pölynimurit / Bosch

Erittäin suorituskykyinen ja näppärän mallinen pölynimuri nopeaan ja helppoon siivoukseen
QuattroPower-järjestelmä: Boschin uusi teknologia takaa maksimaalisen suorituskyvyn. Erinomainen lopputulos ja matala energiankulutus.
PowerProtect-järjestelmä: tasainen suorituskyky myös pölypussin täyttyessä. Helppo käyttää ja säilyttää käytön jälkeen. Kompakti design (4,3 kg).
4 litran pölypussi riittää pitkään ja vähentää näin käyttökustannuksia. Pestävä, hygieeninen HEPA-suodatin: vangitsee partikkelit, puhdistaa ilmaa ja tekee pölynimurista ideaalisen valinnan allergikoille. Partikkeliensuodatusluokka. Saatavilla aina tarvittaessa. Lisätarvikesetti (rakosuulake, huonekalusuulake ja mallin mukaan huonekalusuulake), joilla puhdistat helposti myös vaikeasti saavutettavat paikat. Erinomainen lopputulos myös huonekalujen, esim. sohvien ja nojatuolien, puhdistamisessa.
Kätevää ja mukavaa imurointia pitkän 10 metrin johdon ansiosta. Vähemmän sähköpistokkeen vaihtoja. Tiivis malli vähentää ilmavirran hävikkiä, mikä on tärkeää pölyn keräämisessä. Tehokas pölynerottelujärjestelmä tekee puhdistuksesta tehokasta ja minimoi pussittomien pölynimureiden huoltotarpeen.

- Tuotemerkki: Bosch
- Malli: BGL3A332
- Energiatehokkuusluokka: A
- Indikatiivinen vuosittainen energiankulutus (kWh/vuosi): 28,0
- Puhdistustulostulos matolla: C
-Puhdistustulos kovalla lattialla: A
- Partikkelipäästöluokka: A
- Äänitaso db(A): 75 dB
- Teho 600 W


  • Energialuokka: A (1)

Tuotenumero: 1002393

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää