Pölynimurit / Bosch

Erinomainen puhdistustulos
SilenceSound-järjestelmän ansiosta äänitaso vain 69 dB. Pestävä HEPA-suodatin: kerää hiukkasia, puhdistaa ilmaa ja tekee pölynimurista ihanteellisen allergikoille

Erittäin pitkä johto ja 12 metrin toimintasäde - vältyt pistorasian vaihdoilta.

Boschin uusi teknologia takaa maksimaalisen suorituskyvyn
QuattroPower System - erinomainen lopputulos ja matala energiankulutus.

Optimaalinen puhdistustulos kaikille lattioille
Elektronisen tehonsäädön ansiosta tehoa on helppo säätää kiertokytkimestä. PowerProtect-pölypussi takaa sekä tarkan suodatuksen että erinomaisen ilmavirtauksen, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn myös pussin täyttyessä.

PowerProtect System takaa kestävän puhdistustuloksen myös pölypussin täyttyessä. Uusi PowerProtect-pölypussi avautuu optimaalisesti ja sen pölynkeräyskapasiteetti on suurempi monikerroksisen ja huipputeknisen suodatinmateriaalin ansiosta.

Kätevää ja mukavaa imurointia pitkän johdon ansiosta - 12 metrin toimintasäde. Vähemmän sähköpistokkeen vaihtoja. SilenceSound-järjestelmä: innovatiiviset melua vaimentavat materiaalit, moottorin jousitus, optimoitu ilmavirta ja hiljaiset suulakkeet takaavat erittäin matalan käyntiäänen.

Saatavilla aina tarvittaessa
Kolmiosainen lisätarvikesetti (rakosuulake, huonekalusuulake ja mallin mukaan huonekalusuulake), joilla puhdistat helposti myös vaikeasti saavutettavat paikat.

Fiksu korkeateknologinen ratkaisu. Ainutlaatuisella GORE-kalvotekniikalla varustetulla GORE CLEANSTREAM® -suodattimella on suuri pinta, joka varmistaa, että pöly ei kiinnity suodattimeen.

- Uudet innovatiiviset ratkaisut yhdessä melua vähentävien lisävarusteiden kanssa mahdollisimman alhaisen melutason saavuttamiseksi, vain 69 dB. Tätä kutsutaan SilenceSound -järjestelmäksi: - Boschin uusi teknologia takaa maksimaalisen suorituskyvyn.

QuattroPower System - erinomainen lopputulos ja matala energiankulutus. - PowerProtect-pölypussi varmistaa aina tasaisen lopputuloksen riippumatta siitä, onko pussi tyhjä vai täynnä.

Tämän ansiosta pölypussin voi vaihtaa harvemmin ja säästää näin käyttökustannuksissa. PowerProtect-pölypusseja käyttämällä imurin imukyky on jopa 60% suurempi, ja imurin suorituskyky on paras mahdollinen. Pölypussi G ALL

Tuotetiedot:
- SilentClean Premium -suulake: erittäin hiljainen säädettävä suulake, jossa on lukitus tehokkaan pölynottokyvyn takaamiseksi.

- Suulake koville lattioille. Suunniteltu erityisesti kaakeleiden ja parketin tarkkaan siivoukseen.

- 3 lisätarviketta, joissa teleskooppiputken kiinnike: rakosuulake, huonekalusuulake ja harjasuulake.

- Teleskooppiputki, jossa liukumansetti ja lukitus
- Ergonominen kädensija tekee imuroinnin mukavaksi
- Pölypussin tilavuus: 2X
- Toimintasäde: 12 m
- Äänitaso: 69 dB
- Automaattinen johdon kelaus
- Elektroninen imutehonsäätö kierrettävän kytkimen avulla
- Elektroninen pölypussin vaihtotarpeen osoitin
- Transparent AirBumper : läpinäkyvät, ilmatäytteiset suojalistat laitteen sivuilla, jotka estävät huonekalujen ja seinien kolhiintumisen
- Neljä helposti kääntyvää pyörää - täydellinen liikkuvuus, hellävarainen lattialle
- Tauko- ja säilytyspidikkeet
- Paino: 5,5 kg ilman lisätarvikkeita

Tuotenumero: 1577459

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää