Tuulettimet & ilmankostuttimet / Wood’s

Ruotsalaisvalmisteinen hajunpoistolaite, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja kaikkialla!
Ruotsalainen tuote
Wood's Airmaster on valmistettu Ruotsissa ruostumattomasta ruotsalaisesta teräksestä, joten se kestää kovaa käyttöä vuodesta toiseen. Wood's Airmaster 500 on kannettava, ja sitä käytettään ammattimaisessa hajusaneerauksessa tulipalon ja vesivahingon jälkeen. WOZ500 on helppo asentaa seinälle kiinteästi, kun halutaan poistaa hajuja roskahuoneissa, jätevedenpuhdistamoissa, ilmastointijärjestelmistä sekä vedenpuhdistuksen yhteydessä.

Näin se toimii
Wood's Airmaster tuottaa otsonia, jota kutsutaan aktiivihapeksi. Otsoni hyökkää ärsyttäviä molekyylejä vastaan ja neutralisoi ne, jotka aiheuttavat pahaa hajua ja saa hajut häviämään.

Kätevä digitaalinen ohjaus ajastimella
Wood's Airmasterin digitaalisella näytöllä voidaan otsonin määrä asettaa helposti välille 0-100 %. Voit ohjata päällä olevaa laitetta ajastimella.

Wood´s Airmaster WOZ 500 on pieni kannettava ilmansaneerauslaite, joka nopeasti ja tehokkaasti poistaa hajuja esim. seuraavista lähteistä: tupakka, savu, kosteus, home ja lemmikit. Laite poistaa tehokkaasti hajuja kodeista, hotellihuoneista, hygieniatiloista, veneistä ja autoista.

Wood´s Airmaster WOZ 500-laite hyödyntää otsoniputkea, mikä on vakaa ja luotettava tekniikka vaativissa ympäristöissä. Tämä mahdollistaa myös letkuliitännän.
Letkuliitäntää käytetään, kun laite yhdistetään ilmanvaihtoon, vedenpuhdistukseen sekä vaikeasti saavutettaviin tiloihin, kuten väliseiniin, ryömintätilaan tai auton ilmastointilaitteeseen.

Kätevä laite, jossa kahva
Digitaalinen näyttö
Tehokas otsonointi
Säädettävä otsonin tuotanto 0-500 mg/tunti
Helppo kiinnittää seinään
Alhainen energiankulutus
Helppo letkuliitäntä nipalla
Valmistettu Ruotsissa

Tuotenumero: 1641360

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu