Pehmolelut / Warmies

Horrokseen vaipumisen sijaan siilimme antaa tuoksuvaa lämpöä!
Pehmeä ja ihana turkki piikkien sijaan: Warmies-siiliä voit halia turvallisesti. Hän on 31 cm pitkä ja painaa n. 750 g. Tämä pieni metsäneläin rakastaa päästä kotiisi. Mukavan lämmön ja rauhoittavan laventelin tuoksun ansiosta hän on mukava kaveri kaikenikäisille ja on aina hereillä. Warmies-tuotteiden täytteenä on hirssiä, jolla on lämpöä varaavia ominaisuuksia. Hirssin sekaan on lisätty joko kuivattua laventelia tai yrttisekoitusta, joka sisältää rosmariinia, sitruunaruohoa, minttua ja laventelia. Kun tuotetta lämmitetään, täytteestä leviää miellyttävää tuoksua.

Joissakin tuotteissa on irrotettava täyttöpussi, jotta päällinen voidaan pestä käsin 30 asteessa. Muut tuotteet voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Bakteerit häviävät mikroaaltouunissa. Tuoksu on selkein alussa ja vähenee lämmityskertojen myötä. Warmies-valikoimaan kuuluu erimuotoisia lämpötuotteita - pehmoleluja, tohveleita ja vartalon eri osille suunniteltuja lämpötyynyjä. Kaikki Warmies-tuotteet on valmistettu EU-direktiivien ja korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaan, ja ne täyttävät EN 71-1/2/3 -standardin vaatimukset. Ne soveltuvat erinomaisesti myös lapsille, koska niistä ei voi irrota pieniä osia.

Unohda perinteinen kuumavesipullo - valitse pehmolelu, tohvelit tai niskanlämmitin, joka pitää olon lämpimänä!

Kun Warmies-tuotetta lämmitetään mikroaaltouunissa 90 sekuntia, lämpö ja ihastuttava laventelin tuoksu säilyvät kahden tunnin ajan. Tuote voidaan myös jäähdyttää pakastimessa, jos lapsi kaipaa viilennystä kuumeisena tai helteellä. Sametinpehmoinen Warmies tuntuu miellyttävän painavalta.

Tuotenumero: 1562463

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5

  • Arvosana 5 / 5

    Ihana lahja

    Ostin siilin lapsenlapselle lahjaksi ja hän rakastaa sitä. Upea ominaisuus on että sen voi lämmittä…

    Mummelisiili — 2020-11-28