Pölynimurit / Tvins

H2O Mop X5 -höyrymoppi, jossa viisi siivousvälinettä samassa! Kevyt ja näppärä, tarjoaa pääsyn lähes mihin vain ja on todella helppo käyttää. Toimii kaikilla kodin pinnoilla puhdistaen ja desinfioiden ne. Puhdistaa pelkällä puhtaalla vesihöyryllä, et tarvitse puhdistusaineita tai kemikaaleja. Monipuolisen siivouslaitteen käyttö on kevyttä ja mukavaa. H2O Mop X5 -höyrymoppi tarjoaa sinulle viisi puhdistusvälinettä yhdessä! Voidaan käyttää koko talossa.

H2O MOP® X5 -höyrymopin sisäänrakennettu, kannettava höyrystin puhdistaa tehokkaasti lattiapinnat kuten marmorin, laatan, kiven, linoleumin, puun ja parketin. Hyörymoppi saneeraa ja puhdistaa erittäin tehokkaasti muuttamalla veden höyryksi. Mikrokuituliina lisää imutehoa.

Höyrymoppi poistaa pölyn ja lian lattialta muutamassa sekunnissa. Voit irrottaa höyrystinyksikön H20-perusyksiköstä, jolloin saat tehokkaan kannettavan höyrystimen. Irrota nopeasti lika liedeltä, desinfioi lelut, saneeraa laattojen saumat ja puhdista kaihtimet. Vaihda mattosuuttimeen ja puhdista myös matot.

H2O Mop X5 -höyrymoppi tarjoaa sinulle viisi puhdistusvälinettä yhdessä!
Saat kaiken tämän: Tehokas höyrypuhdistin, jossa mattosuutin, jet-suutin sekä siihen kuuluva nailon- ja messinkiharja, pöly- ja kiillotustyökalu, ikkuna- ja peililisätarvike sekä lisätarvike vaatteille ja kalustetekstiileille.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1501020

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu