The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% 30 ml

9,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% 30 ml

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: No Color

Seerumit, tehohoidot & öljyt / The Ordinary

Vedettömässä koostumuksessa yhdistyvät kahden ihonhoidossa tehokkaimman ja tärkeimmän antioksidantin erittäin korkeat pitoisuudet: Resveratroli ja feruliinihappo. Resveratroli on luonnollinen fenoli, jota esiintyy useissa kasveissa. Puhdas lähde on 100%:sesti uutettu japanintatar-kasvista. Feruliinihappo on voimakas fytokemiallinen antioksidantti, jota esiintyy luonnossa kasvisolujen seinämissä. Ihonhoitotuotteiden sisältämät Resveratrol- ja Ferulic Acid -pitoisuudet ovat yleensä alle 1% ja vastaavasti 0,5%. Tässä koostumuksessa on molemmilla ainesosilla 3%:n pitoisuus, joka on erittäin korkea. Tuotteen koostumus ei sisällä vettä, silikoneja, öljyjä tai alkoholia, koska vesi voi heikentää mahdollisten antioksidanttien vakautta.

Käyttö. Levitä ennen vesipohjaista seerumia, tai sen tai jälkeen, mutta ennen öljyjä tai paksuja voiteita. Tuotteen voi myös yhdistää muihin tuotteisiin parantamaan niiden antioksidanttikapasiteettia merkittävästi.
Vinkki: Tuotteen voi yhdistää Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -tuotteeseen tai Vitamin C Suspension 30% -tuotteeseen, jolloin ne muodostavat ainutlaatuisen antioksidanttiverkoston C-vitamiinista, feruliinihaposta ja resveratrolista.

Sisältö: Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.

Tuotenumero: 1549942

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää