Seerumit, tehohoidot & öljyt / The Ordinary

Vedetön koostumus sisältää tehokasta EUK 134 -antioksidanttia, joka on entsyymien superoksididismutaasi (SOD) ja katalaasi jäljitelmä. Yhdessä ne muodostavat erittäin harvinaisen itseohjautuvan molekyylin, joka poistaa vapaita superoksidiradikaaleja, tuhoaa vetyperoksidia ja muuntaa reaktiiviset happimuodot vedeksi ja hapeksi. Vaikka tämä fantastinen antioksidantti on ollut saatavilla jo vuosia, on markkinoilla vain vähän sitä sisältäviä tuotteita - antioksidantti on itse ohjautuva ja tarjoaa suojaa ympäri vuorokauden.

Käyttö: Levitä iholle yksinään tai vesipohjaisen seerumin jälkeen ennen öljyjä tai paksuja voiteita. Voidaan vaihtoehtoisesti sekoittaa muihin tuotteisiin parantamaan merkittävästi niiden antioksidanttikapasiteettia.
HUOM! EUK 134 -tuotetta ei saa käyttää voimakkaiden happojen, kuten askorbiinihapon suspensioiden tai puhdasta C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa/jälkeen (L-askorbiinihappo tai etyleeninen askorbiinihappo). Näin siksi, että voimakkaat hapot tuhoavat täysin mangaaniin perustuvan EUK 134:n.

Sisältö: Propanediol, Ethylbisiminomethylguaiacol manganese chloride.

Tuotenumero: 1549943

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää