Leivänpaahtimet / Russell Hobbs

Russell Hobbsin Classic Red toaster on elegantti leivänpaahdin, jossa on kätevä, säädettävä paahtoaste, jonka avulla voit paahtaa leivän juuri sellaiseksi kuin haluat.

Erittäin leveät lokerot - erinomaiset paksujen leipäviipaleiden paahtamiseen. Nosta ja katso -toiminnon avulla näet leivän paahtamisen keskeyttämättä toimintaa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia hyvästä paahtoleivästä juuri sellaisena kuin haluat. Tässä toiminnallisessa leivänpaahtimessa on myös sisäänrakennettu tekniikka paahtamisen nopeuttamiseksi, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan välipalaasi.

Classic Red Toaster -leivänpaahtimessa on toiminto, joka mahdollistaa suoraan pakastimesta otetun leivän paahtamisen - säästää aikaa, mikäli on kiireinen aamu. Siinä on myös lämpimänäpitoritilä, pitää leivän lämpimänä. Kätevä, sisäänrakennettu ja irrotettava murutarjotin kerää kaikki murut.

Useiden älykkäiden ominaisuuksiensa lisäksi näyttää Classic Red Toaster myös hyvältä. Siinä on moderni muotoilu, joka lisää tyyliä sekä vanhaan että uuteen ja moderniin keittiöön.


Tuotetiedot:
- Ruostumaton kuori, jossa Classic Red -väri
- Tekniikka, joka antaa nopean paahtamisen
- Nosta ja katso -toiminto
- Irrotettava murutarjotin
- Erittäin leveät paahtoaukot
- Lämpimänäpitoritilä
- Säädettävä paahdon hallinta
- Keskeytystoiminto ja toiminto pakastetun leivän paahtamiseen
- Integroitu johdon säilytystila
- Luistamattomat jalat
- 1100 W

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1674620

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu