Lasten pussilakanat & tyynyliiinat / Rätt Start

Vauvantyyny ekologista puuvillaa (GOTS). Pinnasänkyyn.
Ergonominen nukkumisasento. Täyte korkealuokkaista polyesterikuitua, jolla on erittäin erittäin hyvät pesuominaiusuudet. Öko-Tex-standardi, luokka I baby. Allergiaturvallinen materiaali. Tyyny on suunniteltu yhdessä asiantuntijoiden kanssa antamaan lapselle mahdollisimman miellyttävän nukkumiskokemuksen joka yö. Täyte korkealuokkaista polyesterikuitua, jolla on erittäin hyvät pesuominaisuudet ja joka antaa lapsen päälle erinomaisen tuen. Kuidut poistavat ylimääräistä kosteutta ja tyyny muotoutuu lapsen pään mukaan, jolloin lapsen pää pääsee kasvamaan tasaisesti. Tyyny ei kuormita lapsen niskaa.
Mitat: 38 x 55 cm
Materiaali: päällyskangas: 65% polyesteriä 35% puuvillaa.
Täyte: 100% korkealuokkaista polyesterikuitua
Pesuohje: pesu 95 asteessa, normaalipesuksi suositellaan 60 asteen hienopesua tyynyn käyttöiän pidentämiseksi. Älä käytä huuhteluainetta ja suosi nestemäistä pesuainetta. Rumpukuivaa matalassa lämötilassa ja ravistele tyyny sen jälkeen.
GOTS-sertifikaatti CU 80477. Tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS-sertifikaatissa määritellyt vastuullista valmistusta koskevat ihmisoikeus- ja ympäristövaatimukset aina materiaalin tuotannosta lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.

Tuotenumero: 1027534-01-0

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää