Kynttilänjalat & lyhdyt / Pureflame

Kauneus kohtaa ympäristön
PureFlame X -USB-sytytin on erittäin tyylikäs ja ympäristöystävällinen. PureFame X on valmistettu kierrätysmateriaalista, ja siinä on tyylikäs kiillotettu metallipinta. Turvallisuus on meille tärkeää, ja siksi sytyttimessä on kaksoisturvakatkaisin.

Jääkylmä uutuus
Perinteiset sytyttimet kuumenevat usein erittäin kuumiksi. PureFlame-sytytin ei kuumene.
Siinä ei ole liekkiä, vaan se pysyy viileänä ja on siksi helppo käyttää kaikissa asennoissa. Täydellinen pienten kakkukynttilöiden sytyttämiseen - tavallinen sytytin voi antaa liikaa lämpöä ja liian pitkän liekin, joka sulattaa kynttilät nopeasti.

Tulevaisuus on puhdasta energiaa
Aika hylätä fossiiliset polttoaineet ja panostaa puhtaaseen energiaan. PureFlame USB -sytytin ladataan USB-johdolla. Käytä mukana toimitettavaa johtoa ja lataa sytytin, kun sen virta on loppunut. PureFlame-sytyttimen LED-merkkivalo ilmoittaa, kun se on täyteen ladattu.

Ei liekkiä, ei kaasua, ei ongelmia.
PureFlame-sytyttimessä on ladattava litiumioniakku erotukseksi perinteisistä sytyttimistä, joissa käytetään tulenarkoja kaasuja. Ei liekkiä, ei nokea. PureFlame on täydellinen myrskylyhtyjen, nuotioiden ym. sytyttämiseen.

Miten se toimii?
Virran hypätessä 2 pisteen välillä verkkokaapelissa ilma ionisoituu, jolloin syntyy merkittävä, erittäin korkean lämmön antava kaari. Hypyn etäisyys määrittelee PureFlame-sytyttimen tarjoaman käytön, virrankulutuksen ja äänen. Uskomme löytäneemme näiden tekijöiden ihanteellisen suhteen parhaan mahdollisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Tekniset tiedot:
- Ladattava
- Litiumioniakku
- 19 cm
- USB-johto mukana
- Kierrätettyä materiaalia
- Tarjoaa hyvän otteen
- Kaksinkertainen turvakatkaisin

Tuotenumero: 1546106

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu