Väri: Liidunvalkoinen
Arvosana 5 / 5
7
Näytä yksityiskohdat

Mimou Verho Grace, leveys 140 cm

76 EUR 109 EUR −30%

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 9,4 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy logo

Vain muutama jäljellä:  toimitus 3-6 arkipäivää

Poistomyynnistä löydät merkkituotteita ja meidän omia tuotteitamme aina edulliseen hintaan. Keräämme tänne tuotteita, jotka ovat vähitellen poistumassa valikoimastamme, minkä vuoksi poistomyyntihintamme ovat niin edulliset. Shoppaile laadukasta designia edulliseen hintaan!

Poimutusnauhaverhot / Mimou

Poimutusnauhaverho, joka on 140 cm leveä. Hyvin laskeutuva, mattapintainen verho läpäisee kauniisti valoa. Kaksinkertainen alareuna antaa verhon alaosalle sopivasti painoa. Jokainen poimutusnauhaverho sisältää 4-sormikoukkua. Sormikoukkuripustus sopii kaikkiin verhokiskoihin, joissa on verhonipistimet ja tavalliseen verhotankoon verhorenkaiden ja lenkkien kanssa. 4-sormikoukuilla luodaan verhoihin kauniit kynälaskokset, jotka antavat niille huolitellun ilmeen ja saavat ne laskeutumaan kauniisti.
Oeko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä terveydelle haitallisia ainesosia. 100% Oeko-Tex-100-sertifioitua polyesteriä. Hienopesu 30 asteessa tai kemiallinen pesu. Leveys 140 cm. Kaksi pituutta: 250 ja 290 cm. 1 verho/pakkaus.

Tuotenumero: 1524387-06-250

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.