Verhoilla on suuri vaikutus huoneen tunnelmaan. Niillä voi muuttaa hetkessä tunnelmaa ja tyyliä, ja ne ovat helppo tapa uudistaa kotia. Tänä syksynä inspiroidumme skandinaavisesta sisustustrendistä ja valitsemme beigejä, poltettuja ja ruskeita sävyjä – lämmintä, kodikasta ja syksyisen tunnelmallista. Täältä löydät laajan valikoiman verhoja ja verhotarvikkeita sekä parhaat vinkit, joilla luot juuri haluamasi tunnelman kotiin.


Katso kaikki verhot

Miten päärmäät verhon?

Valitset itse, miten leveän päärmeen haluat. Leveä päärme saa verhon laskeutumaan kauniisti, mutta aina alareunaan ei jää niin paljon ylimääräistä kangasta. Siksi voi myös hyvin tehdä kapeamman päärmeen. Leveyden tulisi olla kuitenkin vähintään 2 cm. Kaikissa verhoissamme on päärmätyt alareunat, mutta niitä voidaan helposti muunnella päärmäysnauhan avulla.

Pimennysverhot

Pimennysverhoja kutsutaan myös blackout-verhoiksi, ja ne sulkevat nimensä mukaisesti valon ulos. Niiden tulee liukua kevyesti, jotta voit pimentää huoneen nopeasti ja helposti. Pimennysverhot sopivat hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen ja TV-huoneeseen.

  Miten mittaat verhon?

  Mikäli käytät kattoon kiinnitettävää verhokiskoa, ota mitta lattiasta kattoon ja vähennä mitasta noin 5 cm, jotta verhot sopivat kiskoon ja laskeutuvat kauniisti lattialle. Mikäli kisko asennetaan seinälle, vähennä mitasta n. 2 cm, jotta verhot laskeutuvat kauniisti.

  Poimutusnauhaverhot

  Poimutusnauhaverhot ovat täydellinen valinta, kun haluat lattiasta kattoon ulottuvat verhot. Verhot ripustetaan kankaaseen kiinnitettävillä koukuilla, ja ne laskeutuvat pehmeästi ja luovat kutsuvan vaikutelman.

   Miten ripustat verhot?

   Meillä on laaja valikoima Hastan verhotarvikkeita. Kiskot asennetaan helposti kattoon tai seinään ja verhot ripustetaan ylös koukuilla. Valitse siinä tapauksessa poimutusnauhaverhot. Jos pidät klassisesta verhotangosta, valitse verhot, jotka pujotetaan tankoon piilolenkeillä tai verhokujaa pitkin. Valitse silloin lenkkiverhot tai sivuverhot. Myös poimutusnauhaverhot sopivat kauniisti verhotankoon verhorenkaiden ja koukkujen avulla.

   Koko verhovalikoima

   Meillä on verhoja kaikkiin tilanteisiin ja huoneisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse huoneisiisi parhaiten sopivat verhot.