Väri: Liidunvalkoinen
Arvosana 4.1 / 5
16
Näytä yksityiskohdat

Mimou Poimutusnauhaverho Grace, tuplaleveä

118 EUR 169 EUR −30%

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 12,9 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy logo

1 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää

Poistomyynnistä löydät merkkituotteita ja meidän omia tuotteitamme aina edulliseen hintaan. Keräämme tänne tuotteita, jotka ovat vähitellen poistumassa valikoimastamme, minkä vuoksi poistomyyntihintamme ovat niin edulliset. Shoppaile laadukasta designia edulliseen hintaan!

Poimutusnauhaverhot / Mimou

Poimutusnauhaverho, leveys 290 cm. Sopii sekä tavallisiin että suuriin ikkunoihin. Hyvin laskeutuva, mattapintainen verho läpäisee kauniisti valoa. Kaksinkertainen alareuna antaa verhon alaosalle sopivasti painoa. Jokainen poimutusnauhaverho sisältää 4-sormikoukkua. Sormikoukkuripustus sopii kaikkiin verhokiskoihin, joissa on verhonipistimet ja tavalliseen verhotankoon verhorenkaiden ja lenkkien kanssa. 4-sormikoukuilla luodaan verhoihin kauniit kynälaskokset, jotka antavat niille huolitellun ilmeen ja saavat ne laskeutumaan kauniisti.
Oeko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä terveydelle haitallisia ainesosia. 100% Oeko-Tex-100-sertifioitua polyesteriä. Hienopesu 30 asteessa tai kemiallinen pesu. Leveys 290 cm, korkeus 250 cm ja 290 cm.

  • Materiaali: 100% Polyesteriä

Tuotenumero: 1517657-06-250

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.