Työkalut & puutarha / Kärcher

Akkukäyttöinen WD 3 Set -märkä-kuivaimuri mahdollistaa työskentelyn ilman sähköpistoketta ja sisältää kaikki monipuolisen imurin toiminnot

Imuriin sisältyvän akun toiminta-aika on 15 minuuttia (2,5 Ah:n akku). Real Time Technologyn ansiosta akun tila näkyy jatkuvasti nestekidenäytössä.

Tehokkaassa pölynimurissa on jämerä ja kestävä 17 litran säiliö. Patruunasuodatin mahdollistaa märän ja kuivan lian imuroinnin suodatinta vaihtamatta. Imuletku ja lattiasuulake imuroivat lian optimaalisesti ja tekevät puhdasta jälkeä.

Irrotettava kahva mahdollistaa erilaisten suuttimien liittämisen suoraan imuletkuun. Käytännöllisen taukoasennon ansiosta voit laskea imuletkun ja lattiasuulakkeen helposti käsistäsi, kun pidät tauon.

Muut varusteet ja toiminnot: puhallustoiminto, Pull & Push -lukitusjärjestelmä, ergonominen kantokahva ja käytännöllinen varusteiden säilytys. Akkua voi käyttää myös muissa Kärcher 36 V -akkulaitteissa. 2,5 Ah:n akun latausaika vakiolaturilla: 5,25 h (Laitteeseen saatavissa: 36 V / 5,0 Ah:n akku ja pikalaturi)

- Akkukäyttöinen märkä-kuivaimuri
- Mukana akku 36 V
- Käyttöaika 15 min
- Helppo liikuttaa
- Imuroi vettä ja isoja hiukkasia

Tuotenumero: 1644055

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu