Malli on 176 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 46/48

Trikoomekot / Ellos Plus collection

Britt-mekko eläväpintaista puuvillatrikoota. Pyöreä pääntie, jossa poimutus edessä. Lyhyet hihat ja joustava helma. Pituus n. 103 cm koossa 42/44.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

 • Esitys: Trikoota
 • Istuvuus: Relaxed
 • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
 • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7012057-05-4244

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 4 arvostelut

Arvostelujen 4.0 keskiarvo 5

 • Arvosana 5 / 5

  Kevyesti kesään

  Ihanan kevyt ja mukava päällä. Reilua mitoitusta, jos haluat ihonmyötäisemmän mekon, niin tilaa…

  Nanneliini — 2022-05-16

 • Arvosana 2 / 5

  Yöpukumainen

  Palautin, vaikka vihreä väri vastasi toiveita, mutta mekko mielestäni oli liian yöpukumainen. Hint…

  Tuuli 65 — 2021-08-31

 • Arvosana 4 / 5

  Hyvä pituus

  Ostin koko 54/56 mutta olisi ehkä pienempikin mennyt eli normi koko. Kangas napakkaa eikä liian ohu…

  Kauko1 — 2021-08-02

 • Arvosana 5 / 5

  Tosi ihana mekko!

  Ostin tämän ja sopii tosi hyvin omanavartaloiselle pyöreällä tekemättä isoksi, istuu nätisti,…

  Hegu — 2021-07-04