Ellos The Denim Guide

Denim-oppaassamme ei ole mitään sääntöjä eikä vinkkejä, mitä sinun pitäisi huomioida farkkuja valitessasi. Loppujen lopuksi ei ole olemassakaan mitään sääntöjä, oikeaa tai väärää. Täältä voit lukea valikoimamme farkkumalleista ja eriThe Denim Guide Slim fit

Kapea leikkaus lantiolla, reisissä ja lahkeensuissa. Slim fit -malli on helppo stailata ja sopeuttaa. Materiaali on joustavaa ja myötäilee vartalon liikkeitä riippumatta siitä, onko vyötärö korkea vai normaalikorkuinen.

The Denim Guide Bootcut

Boot cut -farkut ovat lantiolta ja reisistä vartalonmyötäiset ja levenevät polvesta alaspäin. Farkkuja on saatavana sekä korkealla että normaalikorkuisella vyötäröllä, ja ne luovat usein huolitellun vaikutelman.

Vain sillä on merkitystä, mistä sinä pidät ja missä tunnet olosi mukavaksi. Joten sen sijaan että pyrkisimme valitsemaan trendikkään mallin – kysykäämme itseltämme: Mikä tuntuu mukavalta?

The Denim Guide Straight-farkut

Straight-farkut ovat nimensä mukaisesti suorat. Malli on lantiolta kapea, ja sama linja jatkuu lahkeensuihin asti. Mallia on saatavana sekä korkealla että normaalikorkuisella vyötäröllä.

The Denim Guide Shaping cut

Malli myötäilee vartaloa ja korostaa vartalon linjoja. Erittäin joustava materiaali tarjoaa sekä liikkumavapautta että tukea.

Täydellinen istuvuus on sellainen, jossa on tilaa vartalolle. Juuri sellaisena kuin se on.

The Denim Guide Wide cut

Wide cut -mallissa on – nimensä mukaisesti – väljät lahkeet ja korkea tai normaalikorkuinen vyötärö. Farkut luovat trendikkään ja tyylikkään vaikutelman muodikkuudesta ja mukavuudesta tinkimättä.

The Denim Guide Mom-farkut

Korkea vyötärö, leveät reidet ja kapenevat lahkeet. Mom-farkut luovat mukavan ja rennon lookin. Ne on helppo stailata oman tyylisiksi, ja ne tuovat uutta ilmettä asuusi.

View more items

See all our jeans and denim – curated pieces with high value.

 • Only - Farkut onlShape Life Reg Sk Jeans Rea088

  Only Farkut onlShape Life Reg Sk Jeans Rea088

  49,99 EUR
 • Ellos Collection - Farkut Thea High Waist

  Ellos Collection Farkut Thea High Waist

  39,99 EUR

  Lisää värejä

 • Lee - Farkut Carol

  Lee Farkut Carol

  99,95 EUR

  Lisää värejä

 • Replay - Farkut New Luz Hyperflex

  Replay Farkut New Luz Hyperflex

  159 EUR