Ellos Home Sohva Blenda, 3:n istuttava

489,00 EUR 699,00 EUR -30% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

3 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Roosa

Sohvat / Ellos Home

3:n istuttava sohva, jossa klassinen design. Kiinteät istuin- ja selkätyynyt. Runko massiivimäntyä ja metallijalat. Täyte vaahtomuovia. Nozag-jousitus. Päällinen polyesterisamettia. Koristeelliset, syvään upotetut ompeleet selkänojassa ja istuimessa. Martindale-arvo > 25000. Päällistä ei voi irrottaa. Tila huonekalun alla 17 cm. Toimitetaan koottuna.

Sametin hoito-ohje:
Sametti on pehmeä kangas, joka on helppo puhdistaa ja pitää siistin näköisenä. Imuroi huonekalu pehmeällä harjasuulakkeella. Voit myös käyttää teippiharjaa tai pehmeää vaateharjaa. Liikuta harjaa tai imurin suulaketta nukan suuntaisesti, älä vastakarvaan.
Jäljet ja painaumat voidaan poistaa höyryn avulla joko höyrysilitysraudalla tai vaatehöyrystimellä.
Jos huonekalulle läikkyy nestettä, kostuta tahra läpikotaisin. Painele tahraa kevyesti liinalla tai pyyhkeellä. Jos neste on rasvaista, käytä sopivaa tahranpoistoainetta (kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan).

Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Tilaa ilmainen kangasnäyte lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@ellos.fi tai soittamalla numeroon 01019 1313. Ilmoita tuotenumero, jonka löydät tuotekuvauksen lopusta.

  • Syvyys: 83 cm
  • Korkeus: 80 cm
  • Istuinsyvyys: 58 cm
  • Istuinkorkeus: 45 cm
  • Leveys: 206 cm
  • Istumapaikkojen lukumäärä: 3

Tuotenumero: 1637438-01-2

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu