Istuintyynyt & pehmusteet / Ellos

Patja, jota voi käyttää sekä aurinkovuoteessa että erikseen. Puuvillainen päällyskangas, jossa ommellut kujat. Kahva toisella lyhyellä sivulla. Täyte kierrätettyä polyesteriä. Helppo kantaa mukana. Toimitettaan kokoon rullattuna. Solmimisnauhat. Mitat 60x190 cm. Paksuus 3 cm.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

Tuote on GRS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää jäljitettävää kierrätettyä materiaalia ja täyttää GRS:n vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset koko tuotantoprosessin osalta. Samalla vanhat resurssit saavat uuden elämän sen sijaan, että käytettäisiin uusia.
Lisenssinumero: GCL-4GR3083

Ellos tekee yhteistyötä Better Cottonin kanssa puuvillanviljelyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. Better Cotton on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka kouluttaa puuvillanviljelijöitä kestävämpään puuvillanviljelyyn, tehokkaampaan veden käyttöön ja vähäisempään torjunta-aineiden käyttöön. Better Cotton parantaa puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Valitsemalla puuvillatuotteitamme tuet investointiamme Better Cottonin tavoitteisiin. Better Cotton perustuu massatasejärjestelmään, eikä sitä voida jäljittää fyysisesti lopputuotteisiin. Lue lisää Better Cottonista osoitteesta bettercotton.org/learnmore.

  • Täyte: 100% Polyesteriä
  • Materiaali: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Käsinpesu

Tuotenumero: 1624526-01-640

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Muut ovat tätä mieltä

4.4 perustuen 9 arvosanaan
  • Arvosana 5 / 5

    Ihana patja

    Ihanan pehmeä ja kehoa myötäilevä. Todella pehmeää materiaalia

    Johkupohku — 2021-04-19

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.