Ellos Home Maple sänkykatos

119,00 EUR 149,00 EUR -20% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Maple sänkykatos

3 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Mokkaroosa

Vuodetarvikkkeet / Ellos Home

Käsintehty, pyöreä sänkykatos. Rengas metallia, kangas pestyä puuvillaa. Kankaan voi irrottaa pesua varten. Ylhäällä ripustuslenkki. Ø 63 cm. 2x200x400 cm (leveys alareunasta 800 cm).

Huomaa: sänkykatos ei ole lelu. Pidä pieniä lapsia silmällä.


Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa.

Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu, eikä se sisällä terveydelle haitallisia, Öko-Tex-listalla mainittuja kemikaaleja.

  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Hienopesu 30°

Tuotenumero: 1502347-07-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää