Sohvat / Ellos Home

Klassinen divaani päivitettynä versiona. Päällinen polyesterisamettia. Selässä koristesaumat, jotka muodostavat raitakuvion. Kiinteä päällinen. Martindale-arvo > 40 000. Runko: Massiivimäntyä, vaneria, jousitus ja vaahtomuovitäyte. Jalat puuta ja metallia. Mitat: Leveys 166 cm, korkeus 87 cm, syvyys 78 cm. Istuinkorkeus 49 cm, istuinsyvyys 141 cm, istuinleveys 77 cm. Helppo koota.

Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Tilaa ilmainen kangasnäyte lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@customerservice.fi tai soittamalla numeroon 01019 1313! Ilmoita tuotenumero, jonka löydät tuotekuvauksen lopusta.

Sametin hoito-ohje:
Sametti on pehmeä kangas, joka on helppo puhdistaa ja pitää siistin näköisenä. Imuroi huonekalu pehmeällä harjasuulakkeella. Voit myös käyttää teippiharjaa tai pehmeää vaateharjaa. Liikuta harjaa tai imurin suulaketta nukan suuntaisesti, älä vastakarvaan.
Jäljet ja painaumat voidaan poistaa höyryn avulla joko höyrysilitysraudalla tai vaatehöyrystimellä.
Jos huonekalulle läikkyy nestettä, kostuta tahra läpikotaisin. Painele tahraa kevyesti liinalla tai pyyhkeellä. Jos neste on rasvaista, käytä sopivaa tahranpoistoainetta (kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan).

  • Syvyys: 78 cm
  • Korkeus: 87 cm
  • Istuinsyvyys: 141 cm
  • Istuinkorkeus: 49 cm
  • Leveys: 166 cm

Tuotenumero: 1552415-02-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu