Ellos Collection Mekko Annica

Tuote sisältyy Johanna Toftbyn kanssa tekemäämme design-yhteistyöhön. Mallistoon kuuluu kuusi mekkoa, jotka luovat kaikki kultareunuksen pian koittavaan kesään. ”Kaiken tulee tuntua kevyeltä ja ilmavalta, mukavalta ja juhlalliselta – kuin kaunis ja lämmin kesäpäivä!” – Johanna Toftby.

45 EUR 59,99 EUR −25%

Mekko Annica Koko

toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Sininen/valkoinen/raidallinen

Lyhyet mekot / Ellos Collection

Mekko, jossa kapeat raidat. Edessä V-pääntie ja kolme nappia. Nappilistassa röyhelöreunat. Pitkät pussihihat ja napitetut kalvosimet hihansuissa. Joustava poikkileikkaus ja irrotettava solmimisvyö vyötäröllä. Röyhelö helmassa. Pituus n. 93 cm koossa 34/36.

Mekko sisältyy Johanna Toftbyn eksklusiiviseen Ellos-mallistoon.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

  • Esitys: Kangasta
  • Istuvuus: Regular
  • Päällyskangas: 69% Puuvillaa, 28% Polyesteriä, 3% Elastaania
  • Peseminen: Hienopesu 40°

Tuotenumero: 7016721-01-4244

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu