Pölynimurit / Champion

Champion CHSD410 Solid 2-in-1 täydentää imurivalikoimamme! Joustava ja hyvin muotoiltu varsipölynimuri, jossa voimakas imuteho ja tehokas akku. Kätevän 2-in-1-toiminnon ansiosta imuri on korvaamaton apuri jokaisessa kodissa.

CHSD410-mallissa on 2 erilaista imuria ja 2 mukana toimitettavaa suulaketta. Imuroi päivittäin pääasiallisella imurilla hiekka ja pikkukivet eteisestä sekä murut keittiönpöydän alta. Imuroinnin helpottamiseksi rikkaimurin voi irrottaa ja käyttää pienemmille pinnoille. Harjasuulake soveltuu erityisen hyvin kankaille, kuten sohville. Kapealla suulakkeella ulotut helposti ahtaisiin tiloihin.

CHDS410-mallissa on tehokas 18,5 V:n akku, jonka ansiosta voit imuroida täydellä teholla n. 25 minuuttia tai matalammalla teholla n. 40 minuuttia. Valitse teho varressa olevalla säädöllä imuroitavan pinnan likaisuuden mukaan. Kun olet valmis, aseta Champion Solid 2-in-1 takaisin latausasemaan. Näin se pysyy ladattuna ja on valmis käytettäväksi tarvittaessa.

Täydellisen joustavuuden varmistamiseksi Champion Solid 2-in-1 -imurissa on liikkuva suulake. Pyörivällä suulakkeella ulotut helposti haastaviin paikkoihin, kuten nurkkiin ja sohvan alle. Kevyttä imuria on helppo käyttää ja säilyttää.

Tuotetiedot:
- 2-in-1 (pääasiallinen imuri ja rikkaimuri)
- 2 suulaketta (rakosuulake ja pölyharja)
- Sopii kaikille lattioille
- Latausasema
- Latauksen merkkivalo
- Taitettava kahva
- Latausaika: n. 4-5 tuntia
- Pölysäiliö on helppo tyhjentää
- Pestävä HEPA-suodatin
- 2 tehotasoa
- Moottori: 100 W
- Äänitaso: 72 dB
- Maksimaalinen imuteho: >5 Kpa
- Ilmavirta: 0.6 m³/min
- Käyttöaika: n. 25 min (täysi teho) ja n. 40 min (matala teho)
- Akku: 18,5 V / 2200 mAh
- Pölysäiliön tilavuus: 0,5 l
- Paino: 2,2 kg

Tuotenumero: 1553646

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu