Tehosekoittimet / Bosch

Bosch SilentMixx Pro: markkinoiden hiljaisin tehosekoitin, jossa on huipputehokas erikoisohjelma kuitupitoisille vihanneksille

Monipuolisessa laitteessa on myös mehusiivilä ja minisilppuri
Noise Reduction System: Poikkeuksellisen hiljainen laite on Boschin hiljaisin tehosekoitin. Hiljainen voimanpesä: Tehokas 900 watin moottori ja jopa 33 000 kierrosta minuutissa takaavat maukkaat smoothiet ja hienon jäämurskan. High-speed-ohjelma: Jopa kolme kertaa tavallista nopeampi sekoitus, joka murskaa jäiset tai kuitupitoiset ainekset Easy KlickKnife: Terä on helppo irrottaa kannusta yhdellä kädellä puhdistusta varten.
Kaksi automaattista ohjelmaa: Jään murskaus tai kovien ainesten silppuaminen painikkeen painalluksella.

Kuumien keittojen ja jääkylmien juomien sekoitus onnistuu turvallisesti ja nopeasti
Kiehuvan kuumakaan neste ei särje lasikannua. Erittäin laadukas ja paksu ThermoSafe-lasikannu kestää ongelmitta niin tulikuumat kuin jääkylmät ainekset. Voit sekoittaa kaikenlaisia keittoja ja juomia ongelmitta ja turvallisesti.

Tavallista hiljaisemman äänen ansiosta tehosekoittimen käyttö ei häiritse muita
Vähemmän melua. Tehosekoitin on optimoitu toimimaan tavallista matalammalla äänenvoimakkuudella. SilentMixx on tavallista hiljaisempi innovatiivisen Noise Reduction System -järjestelmän ansiosta, joka perustuu sekoitusnopeuteen sekä kannun ja terän muotoiluun.

Kaikki elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat osat on valmistettu ilman BPA:ta
Voit nauttia ruoanvalmistuksesta turvallisin mielin. Kaikki elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat muoviosat on valmistettu ilman BPA:ta.

Voit valmistaa smoothieita ja murskata jäätä tavallista hiljaisemmalla tehosekoittimella
Voit nauttia herkullisista smoothieista ilman turhaa melua. Tehokas 900 watin moottori pyörii 33 000 kierrosta minuutissa ja murskaa jääpalat ja jäiset smoothie-ainekset vaivattomasti.

High-speed-ohjelma jäisiä aineksia varten
Jäiset ainekset voivat olla joillekin tehosekoittimille haastavia. Jopa kolminkertaisella nopeudella toimiva high-speed-ohjelma suoriutuu ongelmitta jäisistä, kovista ja kuitupitoisista aineksista.

Siemenettömiä smoothieita ja sileitä kasvimaitoja siivilän ansiosta
Mehusiivilän avulla voit valmistaa sileitä ja siemenettömiä smoothieita, mehuja ja kasvimaitoja. Hieno siivilä huolehtii siitä, ettei lasiin joudu kovia sattumia.

Tuotenumero: 1651779

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu