Seksilelut / Womanizer

Alkuperäinen Womanizer - ensimmäinen tuotemerkki, joka on luonut vallankumouksellisen tekniikan, joka stimuloi klitorista paineaaltojen avulla.

Womanizerin vallankumouksellista tekniikkaa kutsutaan Pleasure Air -teknologiaksi, ja sen avulla voit stimuloida klitorista ilman suoraa kosketusta. Womanizer imee klitorista itseensä päin, ja stimuloi sitä sykkivien paineaaltojen avulla. Womanizerin avulla saat orgasmeja, joita on tähän asti ollut vaikea saavuttaa samalla tavalla - tiheään ja voimakkaita. Monet naiset saavat aivan uudenlaisen orgasmin voimakkaan stimulaation ansiosta. Ei ole harvinaista, että orgasmit saavuttavat aivan uuden tason, kestävät pidempään ja tulevat nopeammin. Womanizerin avulla saavutat useita orgasmeja peräkkäin.

Womanizer Classic on hieman pelkistetympi versio Womanizer Premiumista - sama orgasmitakuu. Classicissa on Womanizerin tunnettu, patentoitu Pleasure Air -teknologia, ja ergonominen muotoilu. Impulsseissa on 8 intensiteettitasoa, joita säädetään helposti yhdellä painikkeen painalluksella.

Womanizer on uskomattoman hellävarainen, ja silti yksi tehokkaimmista klitorisstimulaattoreista, joita on saatavilla tällä hetkellä.

Tuotetiedot:
- 8 eri intensiteettiä
- Patentoitu Pleasure Air -teknologia
- 100% vedenpitävä (IPX7-standardi)
- Lataus: magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla
- Latausaika: 120 minuuttia
- Käyttöaika: 180 minuuttia keskitasolla
- Kaksi eri kokoista stimulointisuutinta lääketieteellistä silikonia.
- Säilytyspussi
- Materiaali: ABS-muovi, silikoni. Ftalaatiton EU:n REACH-asetuksen mukaisesti.
- Käyttöohje 8 kielellä
- Mitat: 48 x 48 x 35 mm
- 2 vuoden takuu

Tuotenumero: 1654712

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu